Medicina vibrațională

Termenul Medicină Vibrațională reunește metode, tehnici si terapii care acționează asupra structurilor fundamentale ale fiintei umane și utilizează un suport energetic pentru a iniția procesul de reechilibrare si însănătoșire. Omul este privit ca un sistem de rețele informaționale și energetice complexe, care interacționează cu planul fizic și în care energia subtilă joacă un rol important pentru functionarea la nivel de ansamblu a ființei umane.

Ca să păstrăm lucrurile simple, spunem doar că fizica cuantică confirmă faptul că, dacă trecem dincolo de spectrul vizibil, în universul subatomic noi toți nu suntem altceva decât informație.

Informatia e înmagazinată în toate celulele corpului nostru, în apa din care suntem in proporție de 70% formati, in gene, ADN si ARN, etc. Toată această infinită informație se păstrează și interactionează prin vibratie cu mediul inconjurator, cu întregul Univers. Asadar, la nivelul cel mai profund al fiintei noastre, suntem o multitudine de vibrații care sustin energetic informația.

Aceste vibrații sunt multi-dimensionale, functionează in toate planurile – fizic, emotional, mental si spiritual –  și presupun o anumita frecventă. Atunci cand  – dintr-un motiv sau altul – ele scad în amplitudine sau devin dizarmonioase, încep să apară dezechilibre, mai intâi în planurile subtile ale fiintei noastre iar mai apoi aceastea se somatizează în planul fizic, sub formă de boală.

Pe scurt, acesta este procesul subtil pe care il redresăm prin terapia vibratională – acționăm la nivelul cel mai profund al ființei omenești, punctul de start a tot ceea ce suntem si a legăturii noastre cu planurile superioare. Echilibrul pe care încercăm să-l reducem aici inseamnă liniște, iubire, sănătate și armonie.

Terapia Vibrațională – acolo unde nu există limite

images (6)

La nivel cuantic, obiectele nu mai sunt materie, ele sunt o multitudine de posibilități. Mecanismul prin care se manifestă una sau alta din aceste posibilități tine de intervenția constiinței. Conștiința este o formă de energie profundă care poate schimba materia, poate schimba starea unui sistem și modul in care el funcționează. Există studii și demonstrații consistente legate de modul in care conștiința modifică structura apei. Cercetări stiințifice recente au demonstrat influența conștiinței asupra ADN-ului.

Nu-mi propun să intru în explicații complicate, informația este disponibilă pentru cei interesați. Vreau doar să subliniez că, într-un univers (încă) insuficient înțeles, conștiința este darul suprem oferit omului de către Divinitate și mijlocul prin care el poate să-și implinească dimensiunea spirituală.

Medicina vibratională functionează pe aceleași principii. Ea se concentrează asupra câmpurilor subtil energetice primare aflate la origine, care contribuie la functionarea și armonizarea corpurilor multidimensionale care impreună formează ființa umană. Terapeutul utilizează câmpuri energetice de vibratie ridicată care facilitează vindecarea pornind din cele mai profunde și subtile straturi. Dincolo de modele si explicatii, experienta arată că schimbările se produc imediat și sunt de multe ori extraordinare.  Este un domeniu în care nu există limite.

Lasă un comentariu